Cum să devin membru

Buna ziua,

Pentru a deveni membru al Asociatiei  ,,UVS ROMANIA”  trebuie doar sa trimiteti un e-mail la adresa lpopescu@uvsr.org si veti primi toate formularele de care aveti nevoie in format electronic. Ele pot fi descarcate si de pe aceasta pagină, în partea de jos (a se vedea DOCUMENTE DE DESCARCAT).

Sunt necesare urmatoarele acte:

  • Cerere de aderare- mentionand in ce categorie de membru doriti sa activati ( Membru Activ /titular, Membru Simpatizant/corespondentMembru Aderent/la distanţă)  si ca acceptati prevederile statului. Completati, semnati si scanati cererea (format pdf);
  • Copie CI (format pdf);
  • Copie CI (format pdf) a persoanei de contact si  copie cerificat de inregistrare fiscal in cazul firmelor;
  • Formularul Baza de date – completat- vezi fisier ,,UVS Romania-formular baza de date –numele, prenumele.doc “ – Semnati si scanati acest document (format pdf).

Aceste trei documente trebuie sa ajunga la mine  prin e-mail (lpopescu@uvsr.org ).

Conform statutului, pe care il veti primi  prin e-mail, urmeaza analiza si validarea de catre Comisia de Validare a asociatiei. Veti primi instiintarea din partea noastra (tot prin e-mail) daca raspunsul este favorabil sau nu.

Pasul urmator este sa achitati taxa anuala corespunzator fisierului atasat (,,Taxe.doc”) in contul Asociatiei  UVS ROMANIA  deschis la BCR S.A. – Agentia Pajura-Bucuresti

Cod IBAN: RO78RNCB0812126239290001   , cu mentiunea ,,Taxa anuala si de inscriere 2015  – numele si prenumele

Dupa achitare sunteti membru al Asociatiei  UVS ROMANIA

Daca optati pentru membru activ vi se va aloca o adresa de e-mail si veti primi parola necesara pentru a putea intra in contul dumneavoastra personal, precum si parola pe adresa site-ului nostru   www.uvsr.org .

Ca membru activ aveti  toate drepturile statutare.

Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ma contactati. 

Cu stima,

Presedintele Asociatiei  UVS ROMANIA

Conf.univ.dr.ing. Laurentiu-Raducu POPESCU

Mobil: 0720549012

lpopescu@uvsr.org

 

DOCUMENTE DE DESCARCAT:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3