Prezentare video USF 2014

 

Participarea la Unmanned Solution Forum 2014 (USF 2014). Activitatea sa desfăşurat în Complexul Romaero Băneasa din București, pe 16 mai 2014.

Evenimentul s-a  dorit a fi începutul unor conferinţe internaţionale dedicată soluțiilor fără pilot – aeriene, terestre, maritime, subacvatice – şi aplicațiilor în domeniu. USF2014 a avut loc în cadrul expoziției Black Sea Defence & Aerospace 2014 dedicată apărării, industriei aerospaţiale, securității şi siguranței, fiind sprijinită deGuvernului României şi Serviciul Român de Informații (http://www.youtube.com/watch?v=eaQluql4ssQ).

Au fost abordate teme majore privind aplicațiile civile, militare și speciale care implică sistemele fără pilot. Obiectivul Forumului a fost de a oferi o oportunitate profesioniștilor din industrie (producători, furnizori și cumpărători) de a interacționa și de a prezenta cele mai recente soluții și inițiative pe piaţa soluțiilor fără pilot. Participarea noastra ca asociație ne-a permis sa interacționam cu entităţi guvernamentale și civile, evenimentul fiind un excelent mediu de promovare într-un forum specializat,  cu accent pe aplicații civile și militare.

Conferinţa Unmanned Solutions Forum – Bucureşti, 16 mai 2014 – a fost mediatizată în presa online:

Organizator al evenimentului a fost firma Bassaka Media, în momentul de față membră a Asociației ,,UVS ROMÂNIA”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =